Skip links
Top 5 duurste NFT’s

Top 3 duurste NFT’s

1: The Merge

De Merge NFT staat momenteel bovenaan de lijst van de duurste NFT die tot nu toe is verkocht. Het dynamische digitale kunstwerk is gemaakt door een anonieme digitale kunstenaar.

Het kunstwerk werd op 6 december 2021 verkocht voor 91,8 miljoen Amerikaanse dollars. The Merge is een enkel kunstwerk dat is samengesteld uit een verzameling ‘stukjes’ die gebruikers konden kopen. Als gefractioneerd stuk betekend dit dat het bestaat uit 312.686 stukken die zijn gedistribueerd naar 28.983 kopers.

2: The First 5000 Days

The First 5000 Days is gemaakt door de digitale kunstenaar, Michael Winkelmann, ook wel bekend als Beeple. Het kunstwerk is verkocht voor 69 miljoen dollar.

3: The Clock NFT

Het Clock NFT-stuk is gemaakt door Pak en Julian Assange. Het is een NFT-stuk dat fungeert als een klok die het aantal dagen aftelt dat Assange, de oprichter van WikiLeaks inmiddels gevangen zit.

Het stuk is gemaakt om geld in te zamelen voor de juridische verdediging van Assange. Het werd gekocht door AssangeDAO. Dit is een groep mensen die geld bundelen om de NFT te kopen ter ondersteuning van Assange.

Wil je investeren in crypto dan zou je kunnen investeren in een top 10 project zoals Bitcoin of Ethereum. Lees hier meer over Bitcoin of Ethereum.