Skip links
Verviervoudiging prijs XRP in 2022

Verviervoudiging prijs XRP in 2022

Verviervoudiging prijsstijging XRP in 2022

De prijs van XRP zou tegen het einde van het jaar $2,55 waard kunnen worden op voorwaarde dat Ripple de lopende rechtszaak met de Amerikaanse Security and Exchange Commission (SEC) wint. Dit is volgens een panel van experts  mogelijk.

Volgens het panel bestaande uit insiders uit de crypto- en fintech-industrie, evenals vertegenwoordigers uit de academische wereld, zal de uitkomst van de juridische strijd waarin Ripple en zijn oprichters zich bevinden, cruciaal zijn voor de toekomst van XRP.

Als Ripple de rechtszaal wint zal door de experts de waarde van de token gaan stijgen.

Daarnaast zal Ripple een grotere rol kunnen gaan spelen in de manier waarop financiële instellingen geld over de grens overmaken. Mocht Ripple de rechtszaak verliezen dan zullen er veel minder use-cases voor XRP beschikbaar blijven.

Mocht Ripple de rechtszaak winnen en we kijken verder in de toekomst dan zou XRP in 2025 geschat worden op een waarde van $3,61 en dus nog meer waard zijn dan een verviervoudiging in waarde.

Wil je investeren maar meer zekerheid hebben dat de waarde zal gaan stijgen dan kan je het beste investeren in een top 10 project zoals Bitcoin of Ethereum waarvan je veel zekerder bent dat het geen scams zijn.