Skip links
GTA 6 lek onthult nieuwe in-game crypto valuta

GTA 6 lek onthult nieuwe in-game crypto valuta in Bitcoin stijl

Zal GTA 6 een Bitcoin-achtige Crypto bevatten?

Volgens een recente tweet van ‘GTA 6 NEWS & LEAKS’ die een momentopname deelde van een presentatie van een Rockstar Games presentatie lijkt Grand Theft Auto 6 in 2024 te verschijnen.

Het Twitter account volgt op de voet het nieuws over GTA 6 en bericht regelmatig over de laatste nieuwtjes en geruchten over de game.

Blijkbaar zou een fictieve crypto valuta in Bitcoin stijl een van de nieuwe functies kunnen zijn die worden toegevoegd aan de aankomende game, die naar verluidt ergens in 2024 zal worden uitgebracht.

Het gerucht gaat ook dat de crypto transacties in het spel anoniem kunnen blijven en niet worden weergegeven in het ‘hoofdaccount’ van de speler. Bovendien, als de geruchten waar blijken te zijn, zal dit de eerste keer zijn dat Grand Theft Auto crypto valuta’s in het spel zal opnemen. Dit komt echter niet als een verrassing. Je ziet namelijk steeds meer video game makers die op een bepaalde manier crypto valuta toepassingen willen toevoegen aan hun games. Ook zie je steeds meer NFT toepassingen die worden toegevoegd aan games. Het is momenteel een populair topic en zal de komende jaren waarschijnlijk alleen maar gaan toenemen in de game industrie.

Wil je investeren maar meer zekerheid hebben dat de waarde zal gaan stijgen dan kan je het beste investeren in een top 10 project zoals Bitcoin of Ethereum waarvan je veel zekerder bent dat het geen scams zijn.