Skip links
Russische Bitcoin handelsvolume blijft laag op Binance

Handelsvolume in Rusland blijft laag op Binance

Russische Bitcoin handel blijft laag op Binance

Het handelsvolume op de markt voor Bitcoin tegen Russische roebels blijft laag nadat de beurs de activiteit van sommige Russische gebruikers vorige maand beperkte.

Vandaag 06-05-2022 stond het 24-uurs handelsvolume in het BTC/RUB-paar op Binance op BTC 144, iets hoger dan het volume van BTC 124 van woensdag, aangezien de verkoop van Bitcoin deze week toenam.

Ondanks de lichte stijging van de afgelopen week, blijft het handelsvolume in Bitcoin met Russische roebels op Binance aanzienlijk lager sinds het bereiken van de oorlog in Oekraïne. Als we terugkijken op de koers van 7 maart zien we dat Bitcoin op dat moment op BTC 506 stond.

Als we kijken naar de handel van de stablecoin Tether tegenover de roebel zien we een vergelijkbare situatie.

Bekijk de laatste crypto koersen op onze pagina

Mocht je toch in een project hebben geïnvesteerd en je bent niet meer zeker over het project omdat je denkt dat het toch niet helemaal klopt dan zou ik aanraden om uit het project te stappen. Je wilt namelijk niet al je inleg eventueel verliezen. Wil je toch meer zekerheid en investeren dan zou je ook kunnen investeren in een top 10 project zoals Bitcoin of Ethereum waarvan je veel zekerder bent dat het geen scams zijn.