Skip links
Kadena de nieuwe top crypto valuta van 2022?

Kadena de nieuwe top crypto valuta van 2022?

Wat is Kadena (KDA)

Kadena is opgericht om de concurrentie aan te gaan in de crypto wereld. Dit willen ze realiseren door gebruik te maken van een layer 1 netwerk dat gebruik maakt van het Proof of work. Onder andere Ethereum en Bitcoin maken ook gebruik van PoW alleen werkt het bij deze twee anders en is het daarnaast ook niet schaalbaar. Hierin wil de crypto valuta zich dan ook onderscheiden van de andere crypto valuta’s. Naast het layer 1 netwerk maakt Kadena ook gebruik van het layer 2 netwerk. Het layer 2 netwerk wordt gebruikt om de snelheid van de transacties te verwerken. De snelheid kan ongeveer een half miljoen transacties per seconden verwerken wat exponentieel sneller is dan andere crypto valuta’s.

Op dit moment staat Kadena relatief laag en is het een goed moment om in te stappen want de prijs is laag en ik denk dat het mogelijk is dat Kadena op de lange termijn tussen de $50 en $100 dollar waard wordt. Een interessante crypto valuta om voor de langere termijn in te kopen dus.

Kenmerken

Token tickerKDA
Totaal aantal tokens1,000,000,000 KDA
Prijs tijdens ICO$1,00
Prijs op zijn hoogtepunt$28.25
Prijs op zijn dieptepunt$0.1213
Huidige prijs$5.13
Token typeERC-20

Wil je investeren maar meer zekerheid hebben dat de waarde zal gaan stijgen dan kan je het beste investeren in een top 10 project zoals Bitcoin of Ethereum waarvan je veel zekerder bent dat het geen scams zijn.